Purify Massages - Voetreflexologie in Almelo / Wierden

Alle behandelingen

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen en specialisaties. Heeft u echter een vraag over een behandeling die u niet op mijn website naar voren ziet komen? Neem dan gerust contact met mij op.

Access Bars

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Transformational Cupping

Onze Transformational Cupping® behandeling is volgens de methode van Kim Cupping. Wij combineren Cupping met manuele therapie, voedingsadviezen en Detoxing.

Ballancer

De Ballancer 606 is een revolutionair apparaat met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage en lymfedrainage.

Cellulite / bindweefsel

Ook wel bekend als afslankmassage, is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Zonder medische ingrijpen.

Cosmetische Shiatsu Massage

Shiatsu is een japanse massagetechniek voor het verbeteren van de energie-doorstroming en het herstellende vermogen van de huid. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk.

Cupping therapie

Cupping zorgt voor bloed activering en lymfestroom met als gevolg een betere doorbloeding. Dit zorgt voor een betere aanvoer van voedingstoffen en versnelde afvoer van gifstoffen.

Energetisch Masseren

Doordat ik energievelden door jaren ervaring goed begrijp, kan ik middels een rustgevende massage alle energie blokkades in je lichaam weg masseren.

Gezicht & acné behandelingen

Ontvang advies over je huid en laat mij ervoor zorgen dat je huid optimaal gereinigd is met een verbeterde huidstructuur. Onze producten bevatten geen chemicalen en zijn niet op dieren getest.

Derma SR. Hair Vitalizer

Hair Vitalizer is een succesvolle behandeling. het remt het haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op de plekken waar geen haar meer is.

Lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een zachte massage in de benen, buik, het gezicht en de armen, waardoor het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het (te veel aan) lymfevocht af te voeren.

Massages

Ontvang advies over verschillende soorten massages en wat deze voor jouw kunnen betekenen. Je knelpunten zullen verlichten, je humeur zal zich verbeteren en je zult je weer heerlijk energiek voelen.

Voetreflexologie

Ben je niet fit? Dan is er disbalans. Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen.

Zwangerschap massage

Voorkom klachten en ontvang een complete lichaamsmassage met subtiele strijkingen en knedingen, waarbij gebruik word gemaakt van een warme waterkussen en massageolie.